Gør dit regnskab nemmere med Dinero

Er du træt af uoverskueligt papirarbejde sidst på måneden? Kan du ikke få tallene til at stemme? Dinero er et regnskabsprogram, der gør livet lettere for iværksættere og virksomhedsejere. Den hjælper dig med at holde styr på alt fra dårlige betalere til moms, og så er det ikke længere end et klik væk. Læs mere og lær mere om Dinero.

Måske kender du følelsen. Sidst på måneden flyder kontoret over med stakker af papir, og regnskaberne hober sig op i excel-ark på computeren. Det findes der nu en løsning på. Med Dinero kan du gøre dit månedlige regnskab både overskueligt og let at administrere. Dinero er din personlige regnskabsrobot, der holder styr på alt fra bilag til faktura, så du slipper. Der er masser af tid og besvær at spare hver måned med dinero.

Giver dig økonomisk overblik

Regnskabsrobotten Dinero holder styr på din virksomheds økonomi, så du ved lige præcis, hvor meget der kommer ind og ud hver måned. Med Dinero kan du sende dårlige betalere til inkasso med et enkelt klik. Lige så let holder den styr på momsen for dig, så du slipper for at tage lommeregneren frem. Det sparer dig masser af timer, og det kan du mærke på bundlinjen i sidste ende.

Samtidig kan du registrere og gemme faktura og kvitteringer gennem Dinero. Den gemmer alle bilag i skyen, så du ikke behøver spandevis af mapper med papir. Du skal bare huske at tage et billede, så gemmer Dinero den for dig. Du kan trygt smide ringbindet ud og overlade det til deres regnskabsrobot, der holder styr på det vigtigste for dig. Ikke nok med du sparer tid, du sparer også plads. Så er der overskud til lidt mere af det sjove på kontoret.

Spørg deres kunder

Hos Dinero ønsker de selvfølgelig det bedste for dig og din virksomhed, og du kan trygt spørge de andre kunder hos dinero, hvad de synes. På Trustpilot ligger de højt, med næsten udelukkende fremragende anmeldelser. Gå på opdagelse i anmeldelserne og læs fra personlig erfaring, hvad Dinero kan gøre for dig.

Dinero er skabt til dig, der lige er startet en virksomhed og er helt grøn i feltet. Det er en hjælp til dig, som lige er sprunget ud som iværksætter og har tusind ting om ørerne. Med Dinero kan du gøre regnskabet så enkelt, at du kan fokusere på at vækste din virksomhed uden at miste overblikket over økonomien.